Rendezvények
JÖSz Intézet – Európa Beszélgetések I.

JÖSz Intézet – Európa Beszélgetések I.

A JÖSz Intézet 2021. november 11-én útjára indítja az Európai Unióval kapcsolatos beszélgetéssorozatát, amelynek célja, hogy az EU működése iránt érdeklődők mélyebb betekintést nyerhessenek az Unió szervezetrendszerének működésébe az Európai Parlament képviselőinek szemszögén keresztül, kormánypárti és ellenzéki oldalról egyaránt.

Az első beszélgetésen Győri Enikő – korábbi római és madridi magyar nagykövet, jelenleg a Fidesz európai parlamenti képviselője – lesz vendégünk, akivel a jog és politikai kapcsolatáról, valamint az EU versenyképességi aspektusairól fogunk beszélgetni. Győri Enikő beszélgetőpartnere Vizler Kitti, a JÖSz alumnusa lesz.

IDŐPONT: 2021. november 11. 18 óra 30 perc

HELYSZÍN: Lónyay – Hatvany Villa, Budapest, Csónak u. 1., 1015

A beszélgetések helyszíne a budai Várnegyedben található Lónyay-Hatvany villa lesz, melyet a rendezvény szervezőpartnere, a Batthyány Lajos Alapítvány biztosít.Az esemény regisztrációhoz kötött, valamint a belépéshez védettségi igazolvány felmutatása is szükséges.

Regisztrálni az alábbi linken keresztül lehet:

Regisztráció.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

JÖSz Intézet
—-

A JÖSz Intézeről

A JÖSz Intézet a JÖSz Alapítvány jogi személyiség nélküli szervezeti egysége, melynek célja az Alapítvány állam- és jogtudományok művelésével kapcsolatos tevékenységének megvalósítása. A JÖSz Intézet működése során kutatási és kutatás támogató tevékenységet lát el, szervezi az Alapítvány kiadói tevékenységét, publikációs felületet biztosít fiatal kutatóknak és egyetemi hallgatóknak, valamint ösztöndíjak és kutatóprojektek segítségével támogatja a tudomány iránt érdeklődő fiatal jogászokat.

A színvonalas helyszín biztosítását köszönjük a Batthyány Lajos Alapítványnak:

Az Alapítvány kiemelkedő célja a nemzeti értékek és érdekek, illetve a közös keresztény-kulturális és európai értékek iránt elkötelezett, demokratikus magyar közélet támogatása, ilyen tematikájú közösségi események, társasági élet, illetve tudományos – különösen elemző és kutató – és ismeretterjesztő tevékenység folytatása és támogatása.

Az alapítványról bővebben az alábbi linken olvashatnak: https://bla.hu/