Rendezvények
Tanulmányíró kurzus – Egy nyertes dolgozat receptje

Tanulmányíró kurzus – Egy nyertes dolgozat receptje

A JÖSz Szakkollégium és a JÖSz Intézet 2023 őszén elindította kísérleti kurzusát, az “Irányított egyéni kutatómunka és tanulmányírás” nevű kurzust melynek keretében a résztvevők elsajátíthatják a kutatás alapvető módszertanát és a félév során mentorálás mellett elkészítenek egy tudományos igényű cikket.

A kurzus első három felkészítő alkalma minden szakkollégiumi tag és JÖSz Alumni számára nyitott, azon szabadon részt tudnak venni. A szakkollégiumi hallgatók és Alumni tagok részvételi szándékukat a JÖSz Szakkollégium jogtudományi alelnökénél, valamint az intezet@josz.org címen jelezhetik.

Ezen kurzus második alkalmát 2023. október 24. napján 18 órakor tartjuk a JÖSz Szakkollégium épületében.

A téma: Hogyan tegyem egyedivé a dolgozatomat? Mi kell, egy OTDK győzelemhez? Milyen kutatási módszerek vannak a gyakorlatban?

A zártkörű beszélgetés meghívott előadója: Dr. Somssich Réka, az ELTE ÁJK dékánhelyettese, a Nemzetközi Magánjogi és Európai Gazdasági Jogi Tanszék oktatója

— 

Figyelem! A JÖSz Intézet és a JÖSz Szakkollégium által szervezett tanulmányíró kurzus regisztrációhoz kötött és zártkörű, azon a JÖSz Szakkollégium jelenlegi és alumni tagjai vehetnek részt.