Rendezvények
Beszélgetés az állatvédelemről

Beszélgetés az állatvédelemről

A JÖSz Intézet és a JÖSz Szakkollégium következő online előadásán az állatvédelem világába kalauzoljuk el a kedves érdeklődőket!

Megfelelő a jelenlegi magyarországi szabályozás? Milyen problémák adódnak az állatvédelmi jogszabályok betartása során? Miként futnak tévútra az állatjóléti felismerések? Hogyan lehet meghatározni azt, hogy milyen esetben sérül egy állat jóléte? Ilyen és ehhez hasonló kérdésekre kaphatunk választ 2022. február 15 – én 18 órakor online előadásunkon!

Előadók:

Dr. Fodor Kinga, az Állatorvostudományi Egyetem Laborállattudományi és Állatvédelmi Osztályának osztályvezető egyetemi docense
Dr. Kajó Cecília, jogász, igazgatásszervező

Kezdés: 2022. február 15. 18 óra
A beszélgetés helyszíne: Zoom

Figyelem, a beszélgetésen történő részvétel regisztrációhoz kötött!

Regisztráció

A szervezőkről:

A JÖSz Intézet

A JÖSz Intézet a JÖSz Alapítvány jogi személyiség nélküli szervezeti egysége, melynek célja az Alapítvány állam- és jogtudományok művelésével kapcsolatos tevékenységének megvalósítása. A JÖSz Intézet működése során kutatási és kutatás támogató tevékenységet lát el, szervezi az Alapítvány kiadói tevékenységét, publikációs felületet biztosít fiatal kutatóknak és egyetemi hallgatóknak, valamint ösztöndíjak és kutatóprojektek segítségével támogatja a tudomány iránt érdeklődő fiatal jogászokat.

A JÖSz Szakkollégium

A Joghallgatók Önképző Szervezete az ELTE ÁJK és PPKE JÁK egyik legfiatalabb és legdinamikusabban fejlődő szakmai szervezete. A tagok három fő pillérben jelölték meg érdeklődésük központi irányvonalait: a szakmaiság, a jogtudomány mellett lélek kiművelése iránti fogékonyságnak köszönhetően a művelődés és a szeretetszolgálat is pillér rangú alapértékek a szervezetben. Tagjainkat a XXI. század kihívásaira szeretnénk felkészíteni, s fontos célunk, hogy minél több tudományterületet érintve, innovatív témákkal foglalkozva fejlődhessünk.


A rendezvényen történő részvétel ingyenes.
A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.
A rendezvény nem sajtónyilvános.