Rendezvények
JÖSz Intézet – Európa Beszélgetések II.

JÖSz Intézet – Európa Beszélgetések II.

Az Európa Beszélgetések beszélgetéssorozat következő alkalmán Schiffer Andrással, jogásszal, korábbi országgyűlési képviselővel fogunk beszélgetni az uniós jog elsőbbségének kérdésköréről a lengyel alkotmánybíróság nemrégiben hozott döntése nyomán. A beszélgetés moderátora Simon Tamás, a JÖSz alumnusa lesz.

IDŐPONT: 2021. december 3. 19 óra

HELYSZÍN: Lónyay – Hatvany Villa, Budapest, Csónak u. 1., 1015

A beszélgetések helyszíne a budai Várnegyedben található Lónyay-Hatvany villa lesz, melyet a rendezvény szervezőpartnere, a Batthyány Lajos Alapítvány biztosít.

Az esemény regisztrációhoz kötött, valamint a belépéshez védettségi igazolvány felmutatása is szükséges.

Regisztrálni az alábbi linken keresztül lehet:

Regisztráció

A rendezvény ideje alatt kötelező teljes, szájat és arcot eltakaró maszkot viselni!

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

JÖSz Intézet


A JÖSz Intézeről

A JÖSz Intézet a JÖSz Alapítvány jogi személyiség nélküli szervezeti egysége, melynek célja az Alapítvány állam- és jogtudományok művelésével kapcsolatos tevékenységének megvalósítása. A JÖSz Intézet működése során kutatási és kutatás támogató tevékenységet lát el, szervezi az Alapítvány kiadói tevékenységét, publikációs felületet biztosít fiatal kutatóknak és egyetemi hallgatóknak, valamint ösztöndíjak és kutatóprojektek segítségével támogatja a tudomány iránt érdeklődő fiatal jogászokat.

A színvonalas helyszín biztosítását köszönjük a Batthyány Lajos Alapítványnak:

Az Alapítvány kiemelkedő célja a nemzeti értékek és érdekek, illetve a közös keresztény-kulturális és európai értékek iránt elkötelezett, demokratikus magyar közélet támogatása, ilyen tematikájú közösségi események, társasági élet, illetve tudományos – különösen elemző és kutató – és ismeretterjesztő tevékenység folytatása és támogatása.
Az alapítványról bővebben az alábbi linken olvashatnak: https://bla.hu/