Rendezvények
JÖSz Intézet – Európa Beszélgetések II.

JÖSz Intézet – Európa Beszélgetések II.

Frissítés:

Kedves Érdeklődők!

Sajnálattal tájékoztatunk Titeket arról, hogy Donáth Anna a mai napon arról tájékoztatott minket, hogy pártelnöki teendői okán a december 10 -ei beszélgetésen nem tud részt venni. Ennek nyomán a beszélgetés a jövőév során egy másik időpontban kerül megvalósításra!

Elnézéseteket kérjük a kellemetlenségért!

A JÖSz Intézet 2021. novemberében útjára indította az Európai Unióval kapcsolatos beszélgetéssorozatát, amelynek célja, hogy az EU működése iránt érdeklődők mélyebb betekintést nyerhessenek az Unió szervezetrendszerének működésébe az Európai Parlament képviselőinek szemszögén keresztül, kormánypárti és ellenzéki oldalról egyaránt.

A beszélgetéssorozat második alkalmán Donáth Annával, a Momentum Mozgalom Európai Parlamenti képviselőjével fogunk beszélgetni a közösségi médiáról, az Európa Unió közösségi médiával kapcsolatos alapelveiről és céljairól. Donáth Anna beszélgetőpartnere Kolláth Mihály Gábor, a JÖSz alumnija lesz.

IDŐPONT: 2021. december 10. 18 óra
HELYSZÍN: Három Szerb Kávéház (1056, Budapest, Szerb utca 3.)

Az esemény regisztrációhoz kötött, valamint a belépéshez védettségi igazolvány felmutatása is szükséges. Regisztrálni az alábbi linken keresztül lehet:

Regisztráció.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

JÖSz Intézet


A JÖSz Intézeről

A JÖSz Intézet a JÖSz Alapítvány jogi személyiség nélküli szervezeti egysége, melynek célja az Alapítvány állam- és jogtudományok művelésével kapcsolatos tevékenységének megvalósítása. A JÖSz Intézet működése során kutatási és kutatás támogató tevékenységet lát el, szervezi az Alapítvány kiadói tevékenységét, publikációs felületet biztosít fiatal kutatóknak és egyetemi hallgatóknak, valamint ösztöndíjak és kutatóprojektek segítségével támogatja a tudomány iránt érdeklődő fiatal jogászokat.

A színvonalas helyszínt köszönjük a Három Szerb Kávéháznak!


A rendezvényen történő részvétel ingyenes.
A rendezvény nem sajtónyilvános.
A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják.